Netizen Terkejut Mengetahui Raja Asmara Yang Membuat Ramai Wanita Terkulai Layu Kerana ……..

Sekeras-keras batu karang lambat laun pasti akan tewas dek dihakis ombak, begitulah kira-kira perumpamaan yang tepat untuk raja tenaga batin Otong Gunawab, 64 tahun.
Nama Otong mungkin kurang dikenali di Malaysia, tapi di negara asalnya Indonesia, dia adalah raja asmara yang membuat wanita terkulai layu sehingga dia pernah mempunyai 37 isteri dan mampu melakukan hubungan intim sebanyak 15 kali sehari.

Malahan menurut cerita yang tersebar, Otong pernah menewaskan sekumpulan wanita sebanyak 40 orang di ranjang dalam masa dua jam, akibat kejadian itu beliau di masukkan dalam penjara.

Otong adalah berketurunan cina, jadi tidak hairanlah semasa muda beliau di gilai ramai wanita kerana paras rupa yang menyerupai artis k-pop di zaman sekarang.

Beliau yang dikenali sebagai petualang s3ks kini telah menderita penyakit kencing manis dan mengakibatkan kekuatannya hilang, dalam bahasa mudah mati pucuk.

Akibat daripada penyakit itu, otong mendakwa terpaksa beRpuasa daripada hobi yang sudah menjadi rutin sehariannya.

“Sekarang tidak boleh lagi berbuat demikian kerana sudah sakit, alat saya sudah tidak bangun sejak empat bulan lalu” ujarnya dengan nada sedih.

“Tapi kalau saya diberi peluang sembuh, saya tidak insaf. Tidak kira siapa perempuannya yang penting belasah terus,” kata Otong penuh harapan.

Tanpa segan silu, dia menceritakan kisahnya silamnya di mana dia dulu mengembara s3ks dengan pelacur-pelacur sehingga terkena penyakit Sipilis. Selepas itu dia berhenti dan mensasarkan mangsa kepada janda-janda kesepian.

Apabila ditanya mengenai rahsia beliau, menurutnya disamping mempunyai wajah yang menarik seperti artis k-pop beliau mempelajari ilmu mistik, ilmu kebal dan ilmu pengasih.

Ilmu itulah yang menjadi punca kebahagiaanya bersama isteri dan kunci kejayaan dalam berpetualang s3ks selama ini.

Selepas semua ilmu itu dia pelajari, setiap suku wanita di Indonesia dia sudah pernah tiduri, katanya tidak ada seorang pun yang menolak.

Kini disisa umurnya yang semakin tua, dia hidup dengan 3 isteri dikurniakan 7 anak dan 10 orang cucu hanya mampu mengenang zaman kegemilangan dan menelan air liur apabila melihat wanita-wanita cantik akibat mati pucuk.

Sumber : http://bulletinmedia.blogspot.my
Akhir Zaman : Terung Dijadikan “Objek” Untuk Melakukan Perbuatan TERKUTUK Pada Cucu !!!

Akhir Zaman : Terung Dijadikan “Objek” Untuk Melakukan Perbuatan TERKUTUK Pada Cucu !!! | Era Barus – Seorang datuk sanggup menjadikan cucu mangsa nafsu beliau.Kejadian berlaku di Indonesia.

Tidak hanya di perkosa dengan paksa,seorang anak gadis yang baru berusia 11 tahun Mirna juga turut di liwat menggunakan terung oleh kakeknya sendiri di desa Sei Bemban medan.

Dalam kejadian yang berlaku selasa 10.10.2017 lalu mirna berkata dia di tiduri dengan paksa ketika orang tuanya tiada di rumah.

“Ketika saya sampai di rumah,dia memaksa dan menarik saya kedalam bilik sebelum memasukkan tangan kedalam seluar saya”kata mirna.

Menurut mirna lagi ini adalah kali ke 4 dia diperkosa oleh kakeknya sendiri sejak setahun lalu.pernah katanya di turut di liwat menggunakan terung hingga meraung kesakitan.

“Dia pernah meliwat saya menggunakan terung dan mengugut akan menghalau ibubapa saya dari rumah jika saya menceritakan kejadian kepada orang lain‘” katanya pada pemberita.

Bagai manapun perbuatan jijik kakek berusia 67 tahun itu terbongkar selepas mangsa membuat laporan polis akibat tidak tahan menjadi mangsa cabul lelaki berkenan.

Pihak polis Perlindungan kanak-kanak Sergai medan AKP Ramadhani berkenan,mereka sudah menangkap suspek yang kematian isteri sejak 15 tahun lalu dan kini suspek dalam siasatan lanjut.

Menurut pengakuan suspek,motif kejadian itu berpunca dari pada anak dan menantunya tidak setuju apabila dia hendak menikah dengan seorang perempuan.

Berang tidak mendapat izin kahwin sejak setahun lalu,dia berdendam dan memutuskan untuk melampiaskan nafsunya kepada cucunya sendiri.

Selepas mendapat pengakuan dari suspek utama,kes ini sudah hampir selesai dan hanya menunggun tarikh pembicaraan di mahkamah kata AKP Ramadhani.

Sumber http://erabarus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *