Fuhh.Pasar ini gadis-gadis ‘Diperjual Beli-kan’ Nak Tau Berapa Harganya Meh Tengok Sendiri

4mat mengejutkan! Rupa-rupanya kat dunia ini ada tempat yang sebegini. Gadis-gadis diperjual belikan di pasara ini. Mau tau harganya? lihat sendiri.. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut.

Sedikit inf0 tentang pasar: Pasar adalah salah satu daripada pelbagai jenis sistem, institusi, prosedur, penguatkuasaan undang-undang dan infrastruktur di mana pihak terlibat dalam pertukaran. Walaupun pihak-pihak boleh menukar barangan dan perkhidmatan dengan barter, kebanyakan pasaran bergantung pada penjual yang menawarkan barang atau jasa mereka (termasuk buruh) sebagai ganti duit dari pembeli.

Ia boleh di-katakan bahawa pasaran adalah proses di mana harga barangan dan perkhidmatan ditubuhkan. Pa-saran memudahkan perdagangan dan membolehkan pengedaran dan peruntukan sumber dalam masyarakat. Pasaran membenarkan apa-apa barang yang dapat diperdagangkan untuk dinilai dan dihayati. Pa-saran muncul lebih kurang atau secara spontan atau boleh dibina secara sengaja oleh interaksi manusia untuk membolehkan pertukaran hak (kepunyaan pemilik) perkhidmatan dan barang.

Di ne-gara luar, ada pasar yang sangat unik di mana gadis-gadis boleh “Diperjualbelikan”. Pasar ini dikenal dengan nama pasar bride market, alias pasar pe-ngantin. Dan menariknya, semua gadis yang dijual di pasar ini masih lajang dan perawan, sehingga tak akan me-ngecewakan kaum lelaki. Jom t0nt0n video di bawah untuk maklumat yang lebih lanjut.

Sila tonton video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *